Djopzz is dé expert op het gebied van PSO-advies.

Waarom Djopzz inschakelen

Djopzz is dé expert op het gebied van PSO-advies. Onze adviseurs zijn al betrokken bij de Prestatieladder Socialer Ondernemen vanaf de ontwikkeling en hebben een zeer uitgebreid en divers portfolio opgebouwd in het begeleiden van bedrijven en overheidsinstanties. Wij staan garant voor optimale procesbegeleiding, voor elk type organisatie.

Gecertificeerde PSO-adviseurs

Djopzz is licentiehouder bij PSO-Nederland. Wij hebben consultants in dienst met jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van bedrijven bij certificeringstrajecten. Onze consultants zijn al betrokken bij de Prestatieladder Socialer Ondernemen vanaf de ontwikkeling van de PSO en hebben een zeer uitgebreid en divers portfolio opgebouwd in het begeleiden van bedrijven en organisaties. Wij staan garant voor optimale procesbegeleiding, voor elk type organisatie. Bianca Hofmeijer is  gecertificeerd PSO-adviseur en Mariska Cubuk is lid van de Commissie van Deskundigen PSO bij TNO.

Onze aanpak

Een PSO-adviseur van Djopzz adviseert, houdt je scherp en zorgt ervoor dat je snel en efficiënt de gestelde doelen bereikt. Wij zorgen er samen voor dat jouw organisatie aan alle PSO-eisen voldoet en de certificering vloeiend verloopt. Wij bieden maatwerktrajecten voor elk type organisatie: van MKB tot multinational. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf een zo hoog mogelijke score behaalt op de PSO-ladder. Hierdoor haal je maximaal rendement uit jouw investering.

Dit doen wij onder andere door:

  • Uw organisatie mee te nemen in de PSO-normen en het maken van de beste keuzes voor uw bedrijf.
  • Te zorgen voor kennisoverdracht naar uw eigen medewerkers.
  • U te adviseren in de optimale keuze van de te certificeren entiteiten.
  • U te ondersteunen bij de inventarisatie van de benodigde gegevens.
  • Uw bedrijf te adviseren over de wijze waarop u kunt verbeteren ten aanzien van de kwalitatieve eisen.
  • Het uitvoeren van een proefaudit om de bewijslast te checken voorafgaand aan de audit. Dit zorgt ervoor dat u zonder stress de audit ingaat.
  • Samen met u de juiste communicatie- en marketingstrategie te bepalen.
  • Na certificering samen met u te werken aan de voorbereiding op de hercertificering na twee jaar.
  • U te adviseren bij het maken van strategische keuzes om te kunnen groeien op de PSO-ladder.

Neem contact met ons op

Vul uw gegevens in en we proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox